Bună ziua,

Dacă esti in căutarea de video pentru nunta ta, am incredere că ai ajuns in locul cel mai potrivit! Cei 18 ani de experiență în acest domeniu si un portofoliu de peste 300 de nunti, vă oferă garanția că alegeți cel mai profesional videograf de nuntă din zona Mureș! Nu ezita sa programezi o intalnire pentru a ne cunoaste si a duscuta cum iți dorești să arate nunta ta de vis!

Numele meu este Ovidiu, am 38 de ani si mă consider norocos, că de 18 ani, fac lucruri care mă pasionează, mă fac să mă autodepășesc mereu şi îmi dau plăcerea de a fi alături de oameni, în cele mai frumoase si irepetabile momente din viața lor.

Am inceput la varsta de 19 ani sa lucrez la Pro TV, unde timp de 8 ani am filmat si editat evenimente de viata. Stilul jurnalistic l-am pastrat si il folosesc si in filmarea de nunta. De 10 ani filmez evenimente private si sunt foarte bucuros ca am posibilitatea sa fiu langa oameni in aceste zile unice din viata lor.

Mă simt onorat, sa fiu eu, cel care capturez aceste imagini în cadrul evenimentului dumneavostră. Poate subiectiv, însă, consider că unei filmări îi crește valoarea în timp, după ce trec câțiva ani, când memoria și detaliile nunții se pierd și mai rămân în mintea noastră doar frânturi a ceea ce a fost. Atunci consider că doar filmarea vă poate reintroduce în iubirea, starea și emoția trăită atunci.

Cred că o filmare de când aveați 5-10 ani , acum e de neînlocuit, valoroasă și foarte dragă. Îmi imaginez cum veți privi nunta dumneavoastră peste 10-20 de ani și cum veti retrăi această zi, prin sunet, mișcare, imagini. Ce valoare va avea atunci mai ales dacă a fost realizată cu bun gust, profesional și cu pasiune?

Vă ofer ca și noutate și diferență majoră față de filmările clasice obișnuite HD, filmatul cu aparat Mirrorles Sony care aduce o claritate deosebită, look-ul și detaliile din fotografie – acum și pe video; focalizarea si decuparea de fundal a subiectului filmat, sistem folosit și de studiourile ce produc videoclipuri – filme, iar de câțiva ani și de un grup restrâns de videography de nuntă de la noi din țară. Pentru a vă oferi o filmare cât mai profesională, folosesc numeroase obiective video profesionale, steadicam (pentru mișcări dinamice)

Noutatea majoră este filmarea și din aer cu dronă profesională 4K (de 4 ori calitatea la fullHD), obținând cadre spectaculoase și de impact maxim, o perspectivă inedită asupra nunții și a mirilor.