Eu Ovidiu Rosca- Videograf de nunta din Targu Mures

Eu Ovidiu Rosca- Videograf de nunta din Targu Mures

posted in: Video Nunta Mures | 0

Hey!

Numele meu este Ovidiu, am 38 de ani si mă consider norocos, că de 18 ani, fac lucruri care mă pasionează si anume Videografie de nuntă, video productii publicitare, Video de produs si Video la botez. Video de eveniment este un stil jurnalistic de a filma si asta mi-e imi place cel mai mult!

Am inceput la varsta de 19 ani sa Filmez la Pro TV, unde timp de 8 ani am filmat si editat evenimente de viata. Stilul jurnalistic l-am pastrat si il folosesc si acum in filmarea de nunta.

De 10 ani realizez video-uri la evenimente private si sunt foarte bucuros ca am posibilitatea sa fiu langa oameni in aceste zile unice din viata lor.

Mă simt onorat, sa fiu eu, cel care capturez aceste imagini în cadrul evenimentului dumneavostră. Poate subiectiv, însă, consider că unei Video de nunta îi crește valoarea în timp, după ce trec câțiva ani, când memoria și detaliile nunții se pierd și mai rămân în mintea noastră doar frânturi a ceea ce a fost.

Atunci consider că doar video de nunta si fotografiile vă poate reintroduce în iubirea, starea și emoția trăită atunci.

Cred că un video de când aveați 5-10 ani , acum e de neînlocuit, valoroasă și foarte dragă. Îmi imaginez cum veți privi video-ul de la nunta dumneavoastră peste 10-20 de ani și cum veti retrăi această zi, prin sunet, mișcare, imagini. Ce valoare va avea atunci mai ales dacă a fost realizată cu bun gust, profesional și cu pasiune?

Vă ofer ca și noutate și diferență majoră față de filmările clasice obișnuite HD, Video profesional cu aparat Mirrorles Sony 4K care aduce o claritate deosebită, look-ul și detaliile din fotografie – acum și pe video; focalizarea si decuparea de fundal a subiectului filmat, sistem folosit și de studiourile ce produc videoclipuri – filme, iar de câțiva ani și de un grup restrâns de videography de nuntă de la noi din țară. Pentru a vă oferi o filmare cât mai profesională, folosesc numeroase obiective video profesionale, steadicam (pentru mișcări dinamice)

Noutatea majoră este filmarea și din aer cu dronă profesională 4K (de 4 ori calitatea la fullHD), obținând cadre spectaculoase și de impact maxim, o perspectivă inedită asupra nunții și a mirilor.

Vin in ajutor cu recomandari obiective pentru Fotografi de nunta, Dj de nunta sau MC/Staroste de nunta din zona Mureș

Aștept să ne cunoaștem și să relizăm amintiri de vis!

Ovidiu Roșca- Videograful nunții tale!

Leave a Reply