Video-ul de nuntă are nevoie de timp… de zile…

Video-ul de nuntă are nevoie de timp… de zile…

posted in: Video Nunta Mures | 0

Sustin cu tarie ca video-ul de nunta are nevoie de aproximativ 7-10 zile de editare,  pentru a contura rezultate cinematice. Asta insemana ca daca intro luna avem avea 8 evenimente, am avea nevoie de minim 2 luni ca sa editam evenimentele dintr-o luna, astfel se aduna decalaje la predarea materialelor editate.

Chiar daca vorbim de un domeniu mult prea neimportant pentru marea majoritate a persoanelor, trebuie sa remarcam si interesul acelor oameni care isi doresc sa transforme video-ul de nunta intr-o productie cinematografica. Ce trebuie facut pentru ca video-ul de nunta sa devina cinematic? In acest articol vorbim despre productiile cinematice de nunta si de timpul pe care trebuie sa-l acordam acestui serviciu.
Chiar daca traim intr-o lume a vitezei, o lume in care toate evolueaza fara sa depunem prea mare efort sau sa avem vreo contributie, trebuie sa stiti ca pentru a crea acea oglinda cinematica avem nevoie de ajutorul vostru. Nimic nu poate fi original sau apreciat fara implicarea ambelor parti. Degeaba videograful de nunta isi da interesul daca tu ca mire sau ca mireasa nu intelegi ca esti singura persoana care poate decide calitatea video-ului de nunta. Ce trebuie facut? Eu cred ca daca vei aloca timpul necesar filmarii, vei fi receptiv si vei intelege importanta momentelor filmate atunci cu siguranta rezultatul va fi cel dorit.

Un alt ingredient in reusita unui proiect cinematic este naratiunea si sunetul. Pentru a intra in lumea videografiei de nunta ai nevoie de o poveste si de un sunet care sa sustina imaginile prezentate. Marea problema a prezentului este ca lumea alege gresit sunetul pentru best moments-ul de nunta. Sunetul care sustine video-ul de nunta trebuie sa fie un soundtrack si nu o piesa hit. Sunt de acord cu piesele hit care se aud la radio dar nu pentru acest concept de video nunta.

Sursa : Madalin Dumitru