Video de nunta, botez si evenimente
Video la nunta sau botez era catalogat ca fiind  plictisitoare, lunga, si care te face ‘’sa adormi’’.

Eu consider ca reusesc sa schimb aceasta perceptie despre video de nunta, avand un stil cinematic, cu dispozitive si camera, ce imi permite sa captez atentia asupra detaliilor, iar editarea dinamica, sa ofere la fiecare secunda o imagine noua si interesant de urmarit.

In ultimii ani s-au produs schimbari majore in acest domeniu videografiei de nunta si s-a revolutionat filmarea de eveniment prin posibilitatea de a se filma cu aparate foto  Mirrorles 4K si cu drona, schimbari care au revolutionat si look-ul videourilor .

Video publicitar sau prezentari comapnii

In ultimii ani reclama video are un impact si o valoare din ce in ce mai mare.
Facebook, Youtube, Tik Tok si toate platformele foarte accesate de posibilii dumneavoastra clienti, ar putea reprezenta locul ideal in care sa investiti pentru a va promova afacerea/activitatea.

Un studiu a aratat ca omul percepe si retine cu 70% mai multa informatie daca priveste imagini video, decat daca citeste un simplu text sau fotografie. Reclama pe Facebook/Google este ieftina si de foarte mare success in promovare.

Un clip video despre firma dumneavoastra incarcat pe Youtube are sanse mult mai mari de a ajunge in primele pozitii in cautarile pe Google (in urma numarului mare de vizualizari).
Un clip video de calitate v-a transmite ca sunteti o firma serioasa, care apreciaza calitatea si ofera servicii sau produse de top.

Extra servicii nunta

– Stare civilă in altă zi- Cuprinde filmarea propriuzisă, editarea și o mini ședintă video-

– Editare express- Vei primii editarea nuntii in maxim 10 zile

– Ședință după nuntă “ Trash the dress „: Pentru a avea acces la locații mai speciale și timp mai mult dedicat mirilor, o zi relaxată în care să putem fi creativi și realiza amintiri pentru toată viața (La maxim 100 Km distanta de Targu Mures)

-Proiecție video Same Day Edit : Un film sau colaj foto de 3-5 min, editat în ziua nunții pe care il voi proiecta in decursul nunții. Se poate edita inceputul cu poze facute de miri în timpul relației lor și se continuă cu cadre din timpul nunții.

– Filmare cu dronă: Filmarea cu dronă în ziua nunții vă oferă o perspectiva inedită și excusivistă asupra evenimentului și locațiilor unde se desfașoară.

– Rezumat nuntă 30- 50 min: Editarea prescurtată a intregii nunți intr-un film de 30-40 min, care va cuprinde toate momentele principale cu sunetdin nuntă. Oferă o experiență la vizualizare mult mai dinamică, concentrată pe momentele importante și care nu plictisește

– Clip Trailer- Un video extra editat de aproximativ 3 minute, super cinematic și dinamic

– Nuntă de noapte : Pentru extra timpul alocat si oboseala suplimentară. În plus a doua zi este aproape imposibil de a mai contracta un alt eveniment

– Clauză de confidențialitate: Prestatorul NU are dreptul de a face public imaginii sau poze pe parcursul nunții, video-urile realizate de prestator nu vor face parte din portofoliul prezentat publicului

– Video nuntă 4K: Intreaga nuntă va fi filmată la calitate 4K ( O rezoluție de 4 ori mai mare decât FULL HD) O imagine mult mai calitativă. Un video care va fi în pas cu tehnologia și peste mai mulți ani