Alegerea videografului  de nunta

Alegerea videografului de nunta

posted in: Video Nunta Mures | 0

Am observant, ca multa lume are tendinta de a alege videograful de nunta cam din 3 surse: recomandare – din partea unei cunostinte care a avut deja nunta; informare, cautare si documentare pe internet; apelarea la un wedding planner care cunoaste mai multi prestatori si stie diferentele dintre ei (cazuri mai rare).
Incerc mai jos sa subliniez cateva avantaje si dezavantaje

Alegerea videografului printr-o recomandare:
Avantajele acestei practici ar fi ca te scuteste de timpul alocat in a cauta si a studia toti videografii (cameramanii) si astfel mergi pe increderea persoanei care ti-a recomandat serviciul. Este bine sa ceri referinte de la cat mai multe persoane si sa notezi toate numele videografilor/cameramanilor; apoi sa ii compari chiar tu si sa vezi diferentele dintre ei – sa evaluezi -care ofera raportul calitate/pret cel mai bun si care ti se potriveste. Tine cont insa, de faptul ca e posibil sa se intample, ca persoana care ti-a facut recomandarea sa nu aiba aceleasi gusturi, pretentii si asteptari ca si tine de la filmarea de nunta.

Persoana care ti-a facut recomandarea sa nu fi cercetat nici ea ce se face mai nou in acest domeniu, care sunt videografii cei mai buni si cu ofertele cele mai potrivite. De la an la an filmarea de nunta evolueaza si asa ar trebui sa se intample si cu cei care presteaza acest serviciu –videografii in speta.
E posibil ca acum cativa ani videograful de nunta recomandat sa fi fost printre cei mai buni – insa daca el a ramas la acelasi nivel, e la fel de posibil, ca pentru tine si pentru ceea ce iti doresti si astepti ca filmare – sa nu fie alegera cea mai actuala si potrivita.