Cameramanii din oraşul tău sunt cea mai bună alegere

Cameramanii din oraşul tău sunt cea mai bună alegere

posted in: Filmare Nunta | 0

Dupa cum afiseaza Google Analytics, cautarile oamenilor sunt personalizate pe orasele in care evenimentele se vor desfasura. Spre exemplu nunta ta va avea loc in orasul Bucuresti, atunci vei cauta Cameraman de nunta din Bucuresti sau Servicii de filmari nunti in Bucuresti. Dar, oare acesti cameramani de nunti sunt cea mai buna alegere pentru filmarea evenimentului tau? Oare aceasta cautare foarte relevanta iti va lista cameramanii doriti? In acest articol discutam despre cat de rentabil este sa alegi un cameraman de nunta din orasul tau.

Conform statisticilor, cautarile de genul Filmari nunti X (Oras) sunt foarte populare in randul acelora care sunt in cautarea unui cameraman de nunta. Rentabil poate fi doar in cazul in care vorbim strict de onorariile cameramanilor de nunti. Cat de convenabil este din punct de vedere calitate pret? Aici esti singura persoana in masura sa-ti oferi un raspuns. Aria serviciilor de filmari nunti s-a extins enorm, iar distantele pentru videografi nu mai reprezinta de multa vreme un inconvenient.

Sustin cu tarie ca cea mai buna alegere este aceea care se bazeaza pe un studiu de piata si nu pe cunostintele din oras. Spre exemplu in orasul tau pot fi doar videografi din clasa medie iar tu ai pretentia ca nunta sa fie filmata de o echipa de cameramani pro. Ce vei face? Te vei apuca sa cauti cameramani de nunti din orasele apropiate? Vei cauta cameramani din toata tara? sau te vei multumi cu ce ai gasit in orasul tau? Eu consider ca este o mare greseala din seria greselilor facute in ziua nunti. Citeste aici despre cele mai frecvente greseli pe care mirii le fac in ziua nuntii.

Pentru ca toate cautarile zonale pentru filmari nunti sunt irelevante, am sa clasific subiectul articolului la categoria mit de nunta. Indiferent de orasul in care activeaza cameramanul de nunta, principali factori ce te determina sa colaborezi cu acesta sunt: Relevanta portofoliului, evolutia cameramanului, originalitatea si modelarea cameramanului la diversele conditii de filmare. Nu te baza pe faptul ca un cameraman dintr-un anume oras cunoaste mai bine spatiile de filmare. Este irelevant pentru toti videografii pro de nunta. Si, daca costul transportului si al cazarii este o problema, inseamna ca nu iti doresti cu adevarat un anume videograf.

Iti alegi un cameraman pentru viziunea pe care o are asupra nuntii si pentru stilul propriu in care filmeaza si editeaza o nunta. Nu alege un cameraman pentru ca pretul serviciului sau este mic. Nu alege un cameraman de nunta din simplul fapt ca este din acelasi oras ca si tine. Alege un cameraman pentru ca iti place ceea ce face. Marele avantaj al mirilor este acela ca ei sunt singurele persoane care pot decide calitatea rezultatelor. Indiferent de statutul cameramanului de nunta, incearca sa nu devii un client dificil. Am scris recent un articol despre cum sa nu devii un client dificil pentru cameramanul de nunta pe care il poti citi aici.

Sursa : Madalin Dumitru